Kandidaten GBG zijn bekend. 

Gouda – De lokale partij Gemeente belangen Gouda (GBG) doet  weer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker is Jan de koning. De afgelopen 7.5 jaar heeft hij GBG al vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Gouda  en hij wil dit na 21 maart 2018 voortzetten.

“De afgelopen jaren is gebleken dat het brood nodig is om ons te blijven inzetten voor een veiliger Gouda en een verdere verlaging van de lasten voor inwoners en ondernemers. Met voldoende steun van de inwoners kunnen wij het verschil de komende jaren gaan maken”.

Leden en bestuur hebben inmiddels de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma goedgekeurd. No. 2 van de lijst is een nieuw gezicht n.l. Marja van Dijck die werkzaam is in de zorgsector. Op plaats 3 staat Theo Lucas die thans burgerraadslid is en de stad door en door kent. Op 4 staat een nieuwkomer n.l. Saranke Westerman die actief was in de gehandicaptenzorg en nog steeds zeer betrokken is bij allerlei vrijwilligersactiviteiten in de stad.

GBG zal de komende weken haar verkiezingsprogramma presenteren onder het motto ‘Op weg naar een zonniger Gouda voor iedereen’. GBG rekent op vier zetels in de gemeenteraad.